Onze filmpjes

Onze filmpjes

Starlight Musical Productions vzw houdt alleen goede herinneringen over aan hun leuke avonturen die ze beleefden met de cast en alle vrijwilligers die hun fel gewaardeerde steentje bijdroegen. Bewegende beelden zijn daarbij het middel bij uitstek om die momenten met iedereen te delen.


Zo werd elk van de musicals  gefilmd door een professionele firma maar regelmatig nam de vereniging ook zelf de camera op. Hieronder delen we graag enkele impressies. Ze vormen meteen ook  een deel van ons snel groeiende  archief op YouTube. Geniet ervan!

Peter Pan

Gepubliceerd op 27 oktober 2017


Het verhaal van Starlight Musicalproducties vzw start in 2011. De vereniging brengt als eerste musical een eigen versie van Peter Pan. Dit is een recent filmpje om het publiek ons vroege werk te leren kennen want deze website kwam pas na deze productie online.

In het Nieuws

Gepubliceerd op 9 februari 2013


Reportage over de musical De Blauwe Vogel (Maurice Maeterlinck) van Starlight Musical Productions vzw in het Nieuws op FOCUS naar aanleiding van de première op 8 februari 2013.

Preview Tom Sawyer

Gepubliceerd op 1 februari 2015


In aanloop naar de voorstellingen van De Avonturen van Tom Sawyer werd een laatste tipje van de sluier opgelicht … beelden van een doorloop met begeleiding op piano.

Ysbreker 2016

Gepubliceerd op 1 mei 2016


De IJsbreker - het bestuur van Starlight Musical Productions vzw, het creatieve team & de cast van Oliver en de vrijwilligers komen voor het eerst samen voor een leuke avond.

Oliver

Gepubliceerd op 29 november 2017


De vierde musical van Starlight Musical Productions vzw was een klassieker van formaat, Oliver. In 2017 zorgde die voor uitverkochte zalen nog voor de première had plaatsgevonden.

Icebreaker Reinaert

Gepubliceerd op 21 juli 2018


De De Cast & Co van Reinaert kwam voor het eerst samen op 6 mei in zaal Scora te Schore voor een Icebreaker met een zonovergoten spaghetti ... en de rolverdeling door regisseur Rik!

Opnames achtergrondkoor

Gepubliceerd op 3 januari 2013


Aan de vooravond van de jaarwissel kwam het ensemble van de musical De Blauwe Vogel samen in de kerk van Slijpe om achtergrondgezang voor de nieuwe productie van Starlight Musical Productions vzw op te nemen.

De Blauwe Vogel

Gepubliceerd op 12 november 2017


Na Peter Pan volgde in 2013 onze eigen bewerking van De Blauwe Vogel van Nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck tot een heuse musical.

Tom Sawyer

Gepublieerd op 20 november 2017


In 2015 was het de beurt aan Tom Sawyer om met zijn vrienden een pak avonturen te beleven in een musical aan de Noordzee. Driemaal is scheepsrecht.

Meter Loes spreekt

Gepubliceerd op 18 februari 2017


Loes Van den Heuvel aanvaardde het meterschap over de musical Oliver van Starlight Musical Productions vzw. Nadat ze een repetitie bijwoonde in CC De Branding had ze voor iedereen deze boodschap.

Audities Reinaert

Gepubliceerd op 1 december 2017


Een speelse videoclip dat de inwoners van groot - Middelkerke en omstreken uitnodigt om deel te nemen aan de audities voor de musical Reinaert en zo deel uit te maken van ons nieuwe avontuur.

Reinaert

Gepubliceerd op 24 september 2019


In 2019 bracht Starlight Musical Productions vzw Van den vos Reynaerde tot leven in hun vijfde musical. Het Middelnederlandse dierenepos van Willem die Madoc(ke) maecte is vereeuwigd in Reinaert.